Detaylar, Kurgu ve Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenleri yapılırken yaygınliği konutlarda 80cm, topluma berrak mimarilarda 120cm, faik katlı daire binalarında 90cm hoşgörülüliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları çokliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Yangın merdivenlerinin kullanıma mutabık şekilde boş bulundurulmasından, yapı veya meslekyeri sahibi ve yöneticileri sorumludur.

Yangın Bapsı evgin durumlarda binadan dünyaarı çıkış esenlamanın tarafı rabıta yangının sair alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının yoklama şeşna tuzakınması kolaylaşır ve daha çokça dokunca vermesi önlenir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından güçlü kalite, metanet, %100 projeye mutabakat ve şık fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapılarında evgin durumlarda içeriden hariçarı selim akım sözcük konusu olduğu midein, insanoğluın ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve güfte konusu harekete mezuniyet vermesi gerekir.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara gereğince, yangın merdivenleri safi defa düzı 150 metrekare’den bir küme ve birden çokça önı olan umumi binalarda, kat adeti 4’ten bir küme olan tüm strüktürlaşmalarda yangın merdiveni strüktürlması ıztırari kılınmıştır.

Yeni veya eski binalarda görebileceğiniz yangın merdiveni ne kriterlere nazaran üretilir, yangın merdiveni standartları nelerdir kadar soruların yönıtlarını heves ediyor olabilirsiniz. İlgili merciler aracılığıyla sıkı bir şekilde denetimleri meydana gelen yangın merdivenleri betonarme gestaltlara bakılırsa çok elan kolay ve dayanıklı olan çelik malzemelerden üretilmektedir.

Bu kabil yerlerde belirttiğimiz üzere tenha yangın çıkış noktasının olması da yeterli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kadar kriterlerin dikkate hileınarak gerekli adetda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde de yarar vardır.

Yangın kapısı nedir ve ne hizmete yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini getirmek bâtınin kullanılan bir bapdır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız kocaoğlanrt edici bir diğer özelliği kilit + branş seti yahut ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emin ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın merdiveni bapsı, binada başlayan yangınlarda insanların hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlayan baplardır. Tabiatıyla kapanan mekanizmaları ile her çıkıştan sonra emniyetli geçişi sağlayıcı yangın merdiveni kapısı, lazım standartlara usturuplu olarak imal edilmiş olduğu saat Yangın Merdiveni Kapısı uzun müddet hizmet verebilmektedir. şüphesiz falmlarının ahenkli örgülması ve eksikliklerin giderilmesi gerekmektedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve gestaltnıza %100 uyum esenlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip çıkmak; dayanıklı, güzel duyu baplara en münasip fiyatlarla iye edinmek sinein İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden usa vurma bilgelik alabilirsiniz.

Yangın merdiveni mevzu başlığı ile alakalı kaygı edilen soruları sizler derunin bir araya getirerek cevapladık. Soruları ve cevapları adida önem almaktadır.

Report this wiki page